« www.tkk.fi

Siirry sivun sisällön alkuun




Erilliskohteet avattu

Halliin on avattu kaksi erilliskohdetta täydentämään yhteisten työaikakohteiden valikoimaa. Erilliskohteet ovat luonteeltaan sellaisia, jotka eivät sovellu koko henkilökunnalle näytettäväksi, mutta joita tarvitaan kaikissa yksiköissä ympäri TKK:n. Nyt avatut erilliskohteet ovat: 99 Vahtimestaritehtävät ja 99 Tietoturvatyö.

Erilliskohteet tulevat näkyviin kaikille yksiköiden ylläpitäjille, jotka voivat lisätä niihin osapuolia kuten muihinkin yksiköiden projekteihin. Sopiva valinta liitettävien henkilöiden projektitehtäväksi on Muu tehtävä.

Vahtimestaritehtävät-kohteelle yksiköiden ylläpitäjät kiinnittävät osapuoliksi yksikkönsä virasto- ja vahtimestarit, sekä muut vastaavia töitä mahdollisesti suorittavat henkilöt.

Tietoturvatyö-kohde on tarkoitettu eritoten yksiköiden tietoturvavastaaville. Kohteelle voi liittää myös muita tietoturvatyötä tekeviä henkilöitä.

Kohteet on jaettu osaprojekteihin. Tunteja voi kirjata osaprojekteille tai pääkohteelle, jos sopivaa osaprojektia ei löydy. Yleisohjeena tunnin tarkkuus riittää, eikä kovin lyhyitä työjaksoja kannata erotella osaprojektien kesken.

Erilliskohteet voi ottaa käyttöön sitä mukaa kuin henkilöt on kiinnitetty niiihin, vanhoja tuntikirjauksia ei tarvitse muuttaa.

HUOM! Tila- ja turvallisuusasiat, kehittämisyksikkö ja atk-keskus käyttävät omia vastaavia kohteitaan näiden erilliskohteiden sijaan.