« www.tkk.fi

Siirry sivun sisällön alkuun
eTKK - TKK:n sähköisen toimintaympäristön uudistaminen 2005-2009

eTKK-projektikokonaisuus oli vuosina 2005-2009 toiminut projektikokonaisuus.

eTKK-projektikokonaisuus perustettiin vuonna 2005, jolloin TKK:n sähköinen toimintaympäristö oli aikansa elänyt ja hajanainen. Www:n käyttö palveluissa oli hajautettu useisiin eri järjestelmiin, joihin jokaiseen tarvittiin oma käyttäjätunnus ja salasana. Jokaisen järjestelmän käyttölogiikka oli opeteltava erikseen, ja tämän lisäksi samasta asiasta oli eri paikoissa ristiriitaista tietoa.

Elämme maailmassa, joka muuttuu hurjaa vauhtia ja jossa kilpailu kiristyy joka saralla. Toiminnaltamme odotetaan jatkuvasti enemmän tehokkuutta ja laadukkuutta. Suurten ikäluokkien jäädessä eläkkeelle paineet resurssien tehokkaasta käytöstä kasvavat entisestään.

Tieto- ja viestintätekniikka ei yksin ole ratkaisu kaikkiin edellä mainittuihin ongelmiin. Oikeiden työkalujen avulla on kuitenkin mahdollista helpottaa elämää. Juuri tästä eTKK-hankekokonaisuudessa oli kyse.

eTKK-projektikokonaisuus päättyi helmikuussa 2009

eTKK-projektien tuotoksina syntyneet tietojärjestelmät valmistuivat Halli-projektia lukuunottamatta vuoden 2008 lopussa. Halli-projekti siirrettiin Aalto-yliopiston yhteisen tietohallinnon projektisalkkuun ja eTKK-projektikokonaisuus päätettiin.